Овој вебсајт е сеуште во изградба.
Доколку сакате да не контактирате испртете e-mail на
grafostil@yahoo.com
или
на телефонот: +389 2 20 40 225

адреса: Новопроектирана бб (во близина на Канал 5 Телеви)